> Početna > Oroslavje > Novosti

Novosti

Dobrodošli na nove stranice Grada Oroslavje

Dobrodošli na nove službene web stranice Grada Oroslavje. Ovdje možete potražiti sve informacije o gradu i gradskim službama, a ukoliko neke informacije nema, javite nam se na mail grad-oroslavje@kr.t-com.hr.

Lokalni izbori 2017. godine


Rezultati lokalnih izbora 2017. godine:

Pravovaljane liste za predstojeće lokalne izbore možete preuzeti ispod:

Natječaj - Haiku kraj mogile

Posjetite stranicu Aikido kluba Hohoemi na sljedećem linku: www.hohoemi.hr

2. Zagorski obrtničko-gospodarski sajam

U petak i subotu, 25. i 26. studenoga 2016. godine, od 10 do 18 sati u Domu kulture u Oroslavju održat će se 2. Zagorski obrtničko-gospodarski sajam. Cilj sajma je promidžba gospodarstva, s naglaskom na malo i srednje poduzetništvo i obrtništvo te osnaživanje, povezivanje i poticanje gospodarstvenika te plasman njihovih proizvoda i usluga krajnjim potrošačima. Kroz dva dana svoje proizvode izlagat će oko 50-ak izlagača.

Poziv za izvođenje elektrotehničke instalacije i rasvjete u Domu kulture u Oroslavju

Poziv za izvođenje elektrotehničke instalacije i rasvjete u Domu kulture u Oroslavju

Zaključak o objavi javnog izlaganja IV. izmjena i dopuna PPUG-a

Temeljem članka 95, stavka (2) Zakona o prostornom uređenju (NN 153/13.) i članka  46. Statuta Grada Oroslavja (Službeni glasnik Krapinsko-zagorske županije broj 16./09. i 13./13.)  gradonačelnik Grada Oroslavja dana 18. listopada 2016. donio je ZAKLJUČAK 
o utvrđivanju prijedloga IV. Izmjena i dopuna prostornog plana uređenja Grada Oroslavja za javnu raspravu...

Raspisan natječaj za dodjelu stipendija

Raspisuje se natječaj za 25 učeničkih stipendija, 15 po socijalnim kriterijima i 10 po uspjehu u školovanju u visini od 300,00 kuna mjesečno  te 15 studentskih stipendija od čega 10 po socijalnim kriterijima, a 5 prema uspjehu u školovanju u visini od 400,00 kuna. 2  stipendije za učenike i studente s posebnim potrebama, te 2 učeničke stipendije  i 3 studentske stipendije  iz pojedinih područja znanosti, umjetnosti i športa.

Pokreće se seljačka tržnica u Oroslavju

U sklopu projekta „GREEN POINT  – put do zdravlja“ u Oroslavju u blizini Doma kulture Oroslavje pokreće se seljačka tržnica, mjesto na kojem kupci i turisti imaju mogućnost kupiti kvalitetne organske proizvode iz kontrolirane lokalne proizvodnje. Također, proizvođačima se na taj način omogućuje lakši pristup kupcima.
Galerija slika
Banner2
Banner3
Facebook